Workshop orderpicking met voice

08.08.2017

Op 11 oktober leert u in Zevenaar hoe voicepicking werkt en wat de voordelen zijn. Ook leert u hoe u orders bundelt, splitst en prioriteert, hoe u een betrouwbare koppeling naar uw ERP systeem realiseert en hoe u processen als inruimen, verplaatsen en replenishment papierloos aanstuurt en registreert.

 

Workshop voicepicking

Op 11 oktober 2017 organiseren wij een workshop voicepicking. Tijdens een live demonstratie leggen wij uit hoe voice werkt, wat de voordelen zijn en hoe u de voice dialogen zo inricht dat deze perfect aansluiten op de logistieke werkzaamheden in uw magazijn.

Ook leert u hoe u een betrouwbare koppeling naar uw ERP systeem realiseert, hoe u de verkooporders uit uw ERP bundelt, splitst en prioriteert en hoe u processen als inruimen, verplaatsen en replenishment papierloos aanstuurt en registreert.

 

Wat is voicepicking?

Voicepicking is een techniek waarmee de medewerkers in uw magazijn door middel van spraak met uw ERP of WMS systeem communiceren. Hierdoor hebben zij hun handen vrij, focussen zij zich volledig op hun werkzaamheden, werken ze efficiënter en maken ze minder fouten.

 

Nieuwe versie Actemium voicepicking server

Tijdens de workshop demonstreren wij de nieuwe versie van onze Actemium voicepicking server. Deze biedt veel functionele en technische verbeteringen. Zoals een betere performance, verrijkte spraakdialogen, een directe integratie met uw WMS of ERP en meer rapportage mogelijkheden.

 

De feiten op een rij

  • Datum: woensdag 11 oktober mei 2017
  • Duur: 1 dagdeel (ochtend / middag)
  • Locatie: Actemium Zevenaar, Mercurion 24-B 6903 PZ Zevenaar
  • Kosten: de workshop is gratis
  • Doelgroep: iedereen die zijn of haar logistieke processen wil optimaliseren.

 

Aanmelden en meer informatie

Wilt u de workshop bijwonen? Schrijf u dan direct in. Wilt u ons eerst beter leren kennen? Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze activiteiten, evenementen en de ontwikkelingen in uw én onze branche.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Lees meer

 

Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

 
 
 
&nbp;