Webprinting: regisseer de informatievoorziening in uw keten

29.12.2017

Dankzij uw WMS, adequate labeling en scanoplossing heeft u uw zaakjes in uw eigen magazijn goed voor elkaar. U weet wat u in huis hebt, wat de status is én waar het staat. De volgende stap is dat ook uw toeleveranciers hun goederen met de juiste labels aanleveren. Dat scheelt niet alleen tijd en geld – het verbetert ook de betrouwbaarheid en traceerbaarheid in de supply chain. Hoe pakt u dat aan?

 

Snelheid en traceerbaarheid

Goederen die met de juiste labels binnenkomen, kunt u direct inboeken in uw ERP of WMS. Hierdoor zijn goederen snel beschikbaar, heeft u geen administratieve handelingen en borgt u een sluitende traceerbaarheid. Toch is dat nog niet zo eenvoudig. Want elke toeleverancier heeft zijn eigen processen en niveau van automatisering. En tóch wilt u standaardiseren. Webprinting maakt dat mogelijk.

 

Labeling in de keten in eigen beheer

Met Webprinting regisseert u de informatievoorziening in de keten én stelt u uw leveranciers, contract-fabrikanten en logistiek dienstverleners in staat om hun goederen op de juiste manier te labelen. Met Webprinting geeft u ze via het internet toegang tot uw labelapplicatie waarmee ze zelf de juiste palletlabels of productlabels kunnen printen. Met precies die informatie en opmaak die u nodig heeft. U beheert de data voor de labels centraal – uw partners in uw keten printen ze uit. Zo helpt u hen – en dus ook uzelf – bij een volgende professionaliseringsslag.

 

Meer weten?

Wilt u weten wat webprinting voor u kan betekenen? Nodig ons uit voor een goed gesprek over uw logistieke doelstellingen, uitdagingen en ideeën.

Bel +31 (0)888 318 100 of vul het contactformulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

 
 
 
&nbp;