Vakbeurs Logistics and distribution 2019: trends en ontwikkelingen

Kom op 3 en 4 april naar de vakbeurs Logistics & Distribution in de Brabanthallen! U leert alles over de nieuwste trends en ontwikkelingen in material handling, distributie, IT en e-logistics!


Compleet overzicht van alle innovaties

Op de vakbeurs Logistics & Distribution krijgt u een compleet overzicht van alle innovaties op het gebied van material handling, distributie, IT en e-logistics. In het seminarprogramma krijgt u informatie over de beste oplossingen voor voorraadoptimalisatie, veiligheid in uw magazijn, e-commerce en last mile solutions.

 

Combinatie met Empack en Automation

Dit jaar valt de vakbeurs Logistics & Distribution samen met Empack en Automation. Voor u een unieke kans om u te verdiepen in de verpakkingscommunity. Met één toegangsticket bezoekt u beide beurzen in de Brabanthallen. Bent u klaar voor maar liefst 20.000 m2 aan kennis en innovaties?

Bezoek onze stand

Wij ontvangen u graag op onze stand 5.A134. Om bij te praten over de ontwikkelingen binnen uw bedrijf en branche en om te bespreken hoe we samen uw logistieke uitdagingen en doelstellingen kunnen aanpakken.

 

Praktische informatie

  • Datum: 3 & 4 april 2019
  • Locatie: Brabanthallen, Diezekade 2, Hertogenbosch
  • Kosten: de Logistics & Distribution is gratis
  • Voor wie? Logistiek managers; supply chain managers; warehouse managers; ICT-managers; directie

 

Aanmelden en meer informatie

Wilt u de vakbeurs Logistics & Distribution bezoeken? Schrijf u dan direct in. Tot ziens in Den Bosch!

Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

 
 
 
&nbp;