Vakbeurs ICT & Logistiek 2019: connected logistics

De vakbeurs ICT & Logistiek is hét jaarlijkse evenement voor logistieke automatiseringsoplossingen. Kom langs en laat u inspireren. Want: logistiek kan áltijd beter!


Hoe blijft u het verschil maken?

U wilt relevant blijven. Optimaal inspelen op veranderingen in de markt en uw klanten nóg beter bedienen. Met minder kosten, betere compliance en meer inzicht om nóg betere beslissingen te nemen. Dat vraagt om transparante, flexibele en betrouwbare logistieke processen, waarin u uw medewerkers, voorraden en magazijnruimte zo efficiënt en effectief mogelijk inzet. Op de vakbeurs ICT & Logistiek ziet en ervaart u hoe u dat aanpakt.

 

Hét evenement voor logistieke automatiseringsoplossingen

Op 5, 6 en 7 november 2019 is ICT & Logistiek terug! ICT & Logistiek is het jaarlijkse event waar u de (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt u een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. Met uw ICT & Logistiek ticket heeft u toegang tot beursvloer en alle seminars.

Gratis toegangskaarten

Toegangskaarten voor ICT & logistiek zijn gratis. Snelle beslissers maken kans op een speciale VIP-uitnodiging. Met een VIP-uitnodiging parkeert u gratis, luncht u in de exclusieve VIP lounge, krijgt u toegang tot de netwerkborrel en beschikt u over “reserved-seating” in de theaters.

 

ICT en logistiek beurs impressie

 

Ideeën uitwisselen

Wij ontvangen u graag op onze stand. Om bij te praten over de ontwikkelingen binnen uw bedrijf en branche en om te bespreken hoe we samen uw logistieke uitdagingen en doelstellingen kunnen aanpakken.

 

Praktische informatie

  • Datum: 5, 6 en 7 november 2019
  • Locatie: Jaarbeurs, Hal 1, Jaarbeursplein, Utrecht
  • Kosten: de ICT & logistiek is gratis

 

Aanmelden en meer informatie

Wilt u de ICT & logistiek bijwonen? Schrijf u dan direct in. Tot ziens in de Jaarbeurs!

Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp

 
 
 
&nbp;