Voice picking: spraakgestuurd orderpicken

Voice picking zorgt ervoor dat de medewerkers in uw magazijn efficiënt werken en geen fouten maken. Stap voor stap krijgen zij op hun koptelefoon de juiste informatie en instructies. Zodat zij hun handen vrij hebben en volledig gefocust zijn op hun werkzaamheden.

 

Handen vrij, minder fouten, meer inzicht

Voice picking is een orderpicktechniek waarmee de medewerkers in uw magazijn door middel van spraak communiceren met uw ERP- of WMS-systeem. Ze worden volledig papierloos aangestuurd en stap voor stap begeleid in hun werkzaamheden. Uw medewerkers hebben hun handen vrij, focussen zich volledig op hun werkzaamheden, werken efficiënt en maken geen fouten. De werkzaamheden worden realtime gecontroleerd en verwerkt in uw ERP of WMS systeem. Hierdoor heeft u realtime inzicht in de status van orders en de prestaties van uw medewerkers.

 

Voordelen van Voice picking

 • Handen en ogen vrij
 • Tegelijkertijd instructies krijgen en werk uitvoeren
 • Focus op de werkzaamheden
 • Hogere efficiency
 • Minder pickfouten, controlewerkzaamheden en administratieve lasten
 • Realtime inzicht en management informatie
 • Meer plezier in het werk
 • Personeel flexibel inzetten

Onze aanpak: ‘best practice’ templates en workflows

Voice picking geeft uw medewerkers stap voor stap de juiste informatie en instructies. Wij bieden hiervoor ‘best practice’ voice templates en workflows, gebaseerd op vele wereldwijde implementaties. In een workshop richten wij deze templates samen met u in. Zodat de spraakdialogen precies passen bij uw operationele processen. Wij maken gebruik van de spraakherkenningssoftware van marktleider Honeywell Vocollect. Uw medewerkers worden dus altijd goed verstaan!

 

Ordermanagement en dashboard

Uitgangspunt is de functionaliteit die uw huidige ERP- of WMS-systeem biedt. Mogelijk maakt u uw processen nog efficiënter door extra intelligentie toe te voegen, zoals slimme looproutes en het combineren, prioriteren, doorgeven of splitsen van orders. Wij bieden hiervoor onze aanvullende Actemium ordermanager. Inclusief dashboard voor inzicht in openstaande werkzaamheden, bezetting en prestaties van medewerkers.

 

Voice picking bij Horesca Lieferink


“Wij besparen met voice picking 80 uur per week aan controlewerkzaamheden.”

 

Integratie met uw huidige systeem

U krijgt een betrouwbare koppeling met uw huidige ERP of WMS. Wij beschikken over gecertificeerde interfaces voor ERP-systemen als SAP, Oracle EBS en JD Edwards, Dynamics NAV en AX, Afas Profit en UNIT4. Daarnaast maken wij gebruik van de bestaande telnet en webservice interfaces van uw huidige ERP of WMS.

 

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar uw volgende logistieke stap en denken er graag over mee.

Bel +31 (0)888 318 100 of vul het contactformulier in.


  Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Via bovenstaande checkbox geeft u uw akkoord op het verwerken van uw persoonsgegevens.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

 
 
 
&nbp;