SSCC label printing: uw pallets uniek identificeerbaar én traceerbaar

Met SSCC-labels weet u precies waar uw goederen zijn, zowel in uw interne logistieke proces als in de hele supply chain. De labels maken al uw pallets en rolcontainers uniek identificeerbaar én traceerbaar over de hele wereld. Zo helpen we u aan een sneller én efficiënter logistiek proces.

 

Wat is een SSCC label?

Een SSCC-label identificeert unieke logistieke eenheden, zoals pallets en rolcontainers. Elk label bevat een wereldwijd unieke Serial Shipping Container Code (SSCC) en informatie over de inhoud van de logistieke eenheid, zoals artikelinformatie, aantal, partij-informatie en houdbaarheid. Vaak wordt een SSCC label gecombineerd met een elektronische pakbon (DESADV) die automatisch kan worden ingelezen.

 

Voordelen van SSCC labeling

  • U weet precies hoeveel goederen u heeft en waar in uw magazijn ze staan
  • Uw chauffeurs lossen sneller en hoeven minder lang te wachten
  • U ziet precies wanneer en waar een product is afgeleverd
  • U heeft een sluitende traceerbaarheid en voldoet aan kwaliteitseisen en regelgeving

Onze aanpak: handmatig of volledig automatisch

Wij leveren systemen waarmee u SSCC-labels print bij goederenontvangst, het gereedmelden van productieorders, bij orderpicken, verpakken of verzenden. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige standaardoplossing of een volledig automatische printoplossing, wij brengen u verder. Met onze oplossingen print u labels voor uw pallets, dozen of rolcontainers, die voldoen aan alle GS1-richtlijnen en de standaarden voor palletlabels en SSCC. Dat kan zowel handmatig – via een printapplicatie op pc of tablet – als volledig automatisch, via uw WMS– of ERP-pakket. Bij het printen krijgen de labels informatie die voor u relevant is, zoals het artikelnummer, aantal of gewicht, de houdbaarheidsdatum en partij/batch. Die data lezen we uit een Excelbestand, database, ERP, WMS of weegschaal.

Bovendien kunnen we voor u een web-portal inrichten, zodat uw externe vestigingen en toeleveranciers goederen kunnen labelen.

 

Video: SSCC, GS1-label en GS1-verzendbericht

 

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar uw volgende logistieke stap en denken er graag over mee.

Bel +31 (0)888 318 100 of vul het contactformulier in.


    Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Via bovenstaande checkbox geeft u uw akkoord op het verwerken van uw persoonsgegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp

 
 
 
&nbp;