Draadloze netwerken: snel, betrouwbaar en veilig

Met een snel, betrouwbaar en veilig draadloos netwerk in uw magazijn, fabriek, buitenterrein of kantoor doet iedereen mobiel zijn werk. Tegelijkertijd stuurt u de werkzaamheden realtime aan, voorkomt u fouten en hebt u inzicht in alle bedrijfsprocessen. En dat allemaal zonder onnodig papierwerk!

 

Perfect dekkend en veilig draadloos netwerk

Wij helpen u bij de selectie, implementatie en het beheer van een perfect dekkend en veilig draadloos netwerk voor uw magazijn, fabriek, kantoor, buitenterrein, koelcel of vriezer.

Eerst brengen wij uw wensen in kaart. Zoals uw doelstellingen, de gewenste functionaliteit en de benodigde snelheid, uptime, schaalbaarheid en beheersbaarheid van het draadloos netwerk. Vervolgens geven wij advies over de inrichting van het draadloos netwerk en over de benodigde hardware componenten. Zoals een WLAN controller, access points en Power over Ethernet (PoE) switches.

Het draadloos netwerk wordt door ons geconfigureerd, opgeleverd en nagemeten. Na oplevering geven we garantie op de dekking van het netwerk.

 

Ruime keuze

Wij werken hardware onafhankelijk. U kiest uit diverse A-merken uit de markt, zoals Extreme networks (voorheen bekend als Zebra, Motorola en Symbol) en Cisco. Ons uitgangspunt is altijd een optimale prijs-kwaliteitverhouding en de best haalbare Total Cost of Ownership van uw wireless omgeving.

Wireless as a Service (WaaS)

Wilt u helemaal geen omkijken hebben naar uw draadloze netwerken? En heeft u liever vaste maandelijkse operationele kosten, in plaats van een investering ineens? Onze Wireless as a Service cloud-oplossing biedt u hardware, configuratie en beheer, voor een vast bedrag per maand! Door pro-actieve monitoring is de up-time gegarandeerd en heeft u geen omkijken naar de werking van uw wireless omgeving. Uiteraard houden wij u periodiek op de hoogte over de beschikbaarheid, capaciteit, en performance van uw netwerk. Zo concentreert u zich op waar u goed in bent terwijl wij zorgen voor uw wireless omgeving.

 

Mogelijke toepassingen

Door de schaalbaarheid en flexibiliteit van het draadloos netwerk bent u in staat om te blijven inspelen op veranderingen en steeds nieuwe technieken en functionaliteit in gebruik te nemen. Zoals:

  • Barcode scanning of voice picking
  • Productieregistratie
  • Kantoorapplicaties en netwerktoegang zakelijke laptops, tablets en smartphones
  • Internettoegang voor uw gasten en prive apparaten van uw medewerkers
  • Voice over IP (VOIP) telefonie
  • Uitwisselen van gegevens uit apparaten en sensoren (Internet of things)
  • Communicatie met Automated guided vehicles en robots

 

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar uw volgende logistieke stap en denken er graag over mee.

Bel +31 (0)888 318 100 of vul het contactformulier in.


    Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Via bovenstaande checkbox geeft u uw akkoord op het verwerken van uw persoonsgegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp

 
 
 
&nbp;